Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwerek .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ; )

Chcę powrócic do Polskiego globala metin2 , chcę grac mentalem ;P podpowie ktos moze na jakim serwerze znajdę tanie eq i ku dla tej profesji ? :mellow:

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Witajcie ; )Chcę powrócic do Polskiego globala metin2 , chcę grac mentalem ;P podpowie ktos moze na jakim serwerze znajdę tanie eq i ku dla tej profesji ? :mellow:

Zauważ, że teraz te całkowite prywatne serwery spadły na dno a ludzie zainteresowali się globalnymi serwerami?

Moim zdaniem serwer jaki przypadł by Ci do gustu to serwer Monastyr, na pewno któryś z twoich kolegów

ma puste konto, i z chęcią zaoferuje tobie pomoc w postaci jakiegoś konta. Nie wiem dokładnie

o jaki serwer by Ci chodziło. Najlepiej będzie jak razem ze znajomymi wybierzecie jakiś ciekawy serwer, a następnie

zaczniecie na nim wspólną grę.

Opublikowano

Witajcie ; )

Chcę powrócic do Polskiego globala metin2 , chcę grac mentalem ;P podpowie ktos moze na jakim serwerze znajdę tanie eq i ku dla tej profesji ? :mellow:

Jak dla mnie są najlepsze Kirian,Syriusz i Twierdza są tam tanie eq ale jak z ku to nie wiem :(

Opublikowano

@UP

konta nie załatwie .. nie ma bata ;p a tam z tego co wiem to drogo ... ale dzięki za chęci + leci

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Na szybką kasę to tylko allegro ;p

Ja bym ci radził Syriusza , stosunkowo tanie KU i riby+9 smocze+9 itp. ;)

Opublikowano

Ja grałem tylko passów zapomniałem ehh... a miałem mentala 46lvl skille M6.. a chce ku czytać :D

Opublikowano

@Up

Nie stety dawno grałem , i nie orientuje się w cenach ale jak grałem to kupowałem po 30-50kk a aura była wystawiana po 70-100kk , ale za dużo ceny nie podskoczyły :D , wbij na s25 porozglądaj się ;) ja niestety nie mogę wbić na PL ( mój koffany net z orange 100kb/s) (-.-,)

Opublikowano

@Up

Nie stety dawno grałem , i nie orientuje się w cenach ale jak grałem to kupowałem po 30-50kk a aura była wystawiana po 70-100kk , ale za dużo ceny nie podskoczyły :D , wbij na s25 porozglądaj się ;) ja niestety nie mogę wbić na PL ( mój koffany net z orange 100kb/s) (-.-,)

gostek sprzedawal za 7kk o.O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...